Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Новини
Популярно

Утре – протест срещу екстрадицията на Иван Тилев от Пазарджик

Протест в защита на на екстрадирания Иван Тилев от Пазарджи е насрочен в областния град на 28 март, вторник, от 13:30 часа. Пазарджиклии искат да застанат в подкрепа на екстрадирания преди 5 месеца Иван Тилев. От Германия е изпратено искане, чрез което немската прокоратура иска от българската да разреши добавяне на допълнителни обвинения върху Иван. Ще бъде пусната видео връзка от Германия, за да може момчето да се защити пред властите.

“Ние трябва да направим всичко по силите си, за да защитим Иван и хората, поставени в неговото положение. Имали сме споразумение с Германия да ги предаваме да бъдат съдени там, въпреки че българската държава не е намерила престъпление.Този път също ще се борим за да спрем новото безумие срещу един млад и несправедливо обвинен българин”, казват негови близки и приятели.
През септември миналата година Десислава Георгиева и Стоян Таслаков от “Възраждане” направиха пресконференция по случая с екстрадацията на Иван, с надеждата, че българската държава ще спаси един българин. Бяха питани прокуратура, президент, министри, и никой не пое отговорност за екстрадираните млади българи като Тилев.

Източник: www.zname.info

Подобни публикации

Back to top button