Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини
Популярно

Бюлетините за предстоящите избори бяха доставени днес в Пазарджик

Парламентарен вот април 2023 Кампания

Бюлетините за изборите за народни представители на 2 април бяха доставени днес в Пазарджик, съобщи Мария Ловчинова, главен експерт в Областната администрация.

Общият им брой е 237 000.  До края на деня те ще бъдат предадени по график на общинските администрации с ескорт от МВР. Общините ще съхраняват бюлетините в помещения, определени със заповед на областния управител и охранявани от служители на полицията.

Общият брой на секциите в 13-ти Многомандатен изборен район – Пазарджик към момента е 368, като девет от тях са подвижни, а десет са образуваните секции в лечебни заведения, заведения за социални услуги и други институции. С под 300 избиратели са 30 секции, в които ще се гласува само с хартиена бюлетина. В останалите секции, където броят на избирателите е над 300, гласуването ще бъде с машина или бюлетина.

Заедно с бюлетините днес бяха получени и книжата за произвеждане на изборите и отразяване на изборните резултати – протоколи, пликове за запечатване на протоколите на СИК, отличителни знаци на членовете на СИК, бланки за отчитане на преференции и други изборни книжа. В доставката са включени и 36 кашона с устройствата за видеозаснемане и отразяване на изборния резултат.

Всички изборни книжа, материали и устройства ще бъдат разпределени на 12-те общини в областта.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button