Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини
Популярно

Кметът на Пазарджик поиска пети поред мандат

Тодор Попов ще се кандидатира за пети път като независим кандидат

Кметът на Пазарджик Тодор Попов ще се кандидатира за пети път на предстоящите през есента местни избори. Той съобщи това в пресклуба на БТА в града днес.

Попов отново ще бъде независим кандидат, както и при предходните кампании.

Основните ми приоритети през следващите години ще бъдат свързани с надграждане на постигнатото, посочи Попов.

Другото, което искаме да направим, е хората да получават по-високи възнаграждения. Това ще стане чрез привличане на нови инвеститори, което ще рефлектира директно върху заплатите на хората. Има още много какво да се желае по отношение на стандарта, който гоним, но вървим в правилната посока, каза още Тодор Попов. Той добави, че Общината ще работи в посока на иновативно развитие – т.нар. клевър сити (умен град). Това е генерален проект, по който започваме да работим още през следващия месец, добави кметът. Той разясни, че става дума за система, която ще проследява всички важни обекти и характеристики на града, като в същото време дава ясна информация за всяка точка от системата на пътищата, паркингите, градското осветление, светофарните уредби, отопление в училищата и др. Събирайки тази информация, Общината ще има възможност за незабавна реакция, посочи Попов.

Имаме опита, експертизата и куража да го направим, заяви още Тодор Попов.

Източник: www.fakti.bg

Подобни публикации

Back to top button