Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Препоръчани
Популярно

Община Велинград изгражда още три нови детски градини

Обновяването на училищната инфраструктура в община Велинград продължава.

Грижата и инвестициите в образованието винаги са били приоритет за кмета д-р Костадин Коев: „Аз и моят екип не сме изпуснали нито една възможност за подобряването на училищна инфраструктура”. В момента в селата Кръстава, Грашево и Света Петка се строят три нови детски градини, които ще отговарят на всички съвременни изисквания. Всяка една градина ще е с капацитет до 50 деца. Средствата, чийто общ размер е 4,5 млн. лева, са отпуснати целево от Министерски съвет с министър-председател Бойко Борисов.

Изключително благодарни и щастливи са жителите на трите села, защото кметът Коев и екипът му са на път да сбъднат тяхна дългогодишна мечта- децата да се обучават и забавляват в добре обзаведени и оборудвани детски градини.

До края на втория мандат на д-р Коев ще бъдат изградени и напълно обновени общо 5 детски градини. Подписан е договор с Министерството на образованието и науката за обновяване и на ДГ „Радост”.

Успоредно със строителните дейности на детските градини се изгражда и физкултурен салон в училището в с. Драгиново. Извърши се и цялостно саниране на сградата и се изгради нов физкултурен салон с фитнес в НПГГС „Христо Ботев”.

Източник: www.vip-velingrad.com

Подобни публикации

Back to top button