Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниСпорт
Популярно

“Не заслужавахме да загубим, съдията показа прекалено малко картони на Черно море”, смята Любослав Пенев след дебюта си начело на Хебър

Любослав Пенев започна периода си като треньор на Хебър (Пазарджик) с поражение на собствен терен от Черно море (Варна) с 0:1. Въпреки негативния резултат обаче, Пенев е доволен от представянето на отбора и заяви, че за три седмици работа има ефект.

“Доволен съм от момчетата, нещата се получиха в повечето моменти. През първото полувреме имахме повече голови положения за гол, а второто – само една по-чиста ситуация. Но като цяло съм доволен. Изпълниха основните задачи добре. Което означава, че има предпоставки за надграждане и подобряване. Работим много добре и пак казвам, че всички се отнасят сериозно и професионално, което ми харесва. Ще имаме резултати, не заслужавахме да загубим днес. Получихме четири картона, а противникът прекалено много малко за техните влизания”.

И за да докаже думите си, даде една ситуация за пример преди почивката. Цветомир Панов от гостите прави много груб фаул срещу техен играч, който би трябвало да е санкциониран с наказателен картон, но такъв не последва. Ситуацията се разиграва пред страничния съдия. И помощникът на Пенев отишъл да го попита защо няма наказание, при което тъч-реферът (според протокола би трябвало да е Димитър Димитров от София), му отговорил: “Нали знаеш как е”.

“Така че имаше и субективни фактори днес. Работим във всяка една посока. За мене резултатът за три седмици е на лице. Отнасяме се много отговорно и това е добър знак”.

“Следващият ни съперник Ботев Враца? Без този мач ни остават 10 мача, или играеш вън, или вътре. От утре сутринта ще се подготвяме за следващия мач. Дай Боже да излезе програмата за всички мачове до края, не е нормално да я пускат кръг за кръг и ние да изчакваме. Както казва страничния съдия – нали знаеш как е”.

“Нормално се чувствам, много добре ми е край страничната линия. Обичам си работата, обичам футбола. С целия щаб и момчетата сме амбицирани и благодаря на кмета за цялата тази положителната обстановка, която ни създаде, завърши Пенев с отговор на въпрос как се чувства начело на отбор, който се бори за оцеляването си и се намира на предпоследното 15-о място в класирането.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button