Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Община Пазарджик планира цялостен ремонт на улици в града и населените места

Кметът на Пазарджик Тодор Попов символично обяви началото на строителния сезон за годината в общината като инспектира на място ремонта на ул. “Цар Калоян”, където се извършват довършителни дейности по тротоарните площи.

Той коментира, че при извършване на ремонтите на улиците, се подменя не само настилката, но и водопроводните инсталации, тротоарите и озеленяването, за да има устойчив ефект в годините.

След завършване на ул. “Цар Калоян” ще започне ремонтът на ул. “Васил Левски”, която също е ключова улица с натоварен трафик, една от централните улици “Никифор Попконстантинов” и по-малки улици в жилищните квартали.

Започнахме и строителната програма по населените места, тази година ще бъдат ремонтирани средно по две улици във всяко населено място, каза още Тодор Попов. Той обобщи, че само за тази година жителите на селата могат да очакват 60-70 обновени улици и се обърна към гражданите с молба за разбиране и търпение, докато се извършват строителните дейности.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button