Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Спорт
Популярно

Националът Антон Недялков е претърпял артроскопия на петата в португалска клиника

Капитанът на Лудогорец (Рз) Антон Недялков е претърпял успешна артроскопия на петата вчера в португалска клиника, съобщи за БТА източник от клуба. Той имаше възпаление на костта, като инфекцията е почистена и мястото вече е обработено.

Решението да бъде изпратен 29-годишният ляв защитник на хирургическа интервенция е било взето веднага след като стана ясно, че той няма да бъде на разположение на националния селекционер Младен Кърстаич за европейските квалификации с Черна гора и Унгария на 25-и и 28-и март. Липсата на Недялков се усети не само на терена, но и извън него, след като вратарят Даниел Наумов обясни след първата среща колко е липсвал този член на отбора.

След направената аpтроскопия в Португалия, на футболиста е обяснено, че той ще бъде извън игра в следващите между 10 и 14 дни, след което ще започне постепенно връщане в игра.

Травмата на Недялков се отвори на загрявката преди мача Хебър (Пазарджик) – Лудогорец (Разград). След въпросния двубой новият старши треньор на шампионите Ивайло Петев прогнозира отпадането му за мачовете на представителния тим и също така обясни как травмата не е нова, а бранителят е играл с нея и преди това.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button