Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниСпорт
Популярно

Започна кампанията за прием в Спортното училище в Пазарджик

Кампанията за прием на ученици в Спортно училище град Пазарджик започна. По традиция тя се провежда на два тура.

Първият тур стартира днес – 3 юни, и ще продължи до 14 юни с прием на документи. Кандидатите трябва да подадат заявление по образец, копие от акт за раждане, копие от ученическа книжка, медицинско свидетелство и застрахователна полица за деня на изпитите. На 25 и 26 юни по график, обявен в училището и на сайта, ще се проведат изпитите по различните спортни дисциплини. Тази година спортните дисциплини 16 – футбол, волейбол, баскетбол, джудо, бокс, кикбокс, карате, лека атлетика, тенис, колоездене, художествена гимнастика,  плуване и модерен петобой, борба и вдигане на тежести. Вторият тур на кампанията ще се проведе през месец август.

План-приемът за тази година предвижда в Спортно училище ще бъдат приети 78 ученици в пети клас и 26 ученици в 8 клас. В 6 и 7 клас ще има допълващ прием – в зависимост от свободните места по различните видове спорт. Повече информация за кандидатстващите може да се намери на сайта на училището -http://www.sportnopz.com/.

Спортно училище град Пазарджик осъществява прием за осма година след неговото откриване. Училището предлага благоприятни условия за обучение и спорт. За учениците, които не са от Пазарджик, се осигурява безплатно общежитие. За всички ученици са осигурени столово хранене и спортна екипировка. Приетите ученици имат възможност да продължат тренировъчната си дейност в клубовете, в които са тренирали и до този момент.

Спортно училище град Пазарджик доказа, че има бъдеще – в него се обучават вече на 450 ученици, спортните дисциплини се увеличиха до 16, а спечелените медали и купи на наши и международни турнири – стотици на брой.  Заслугата за това е и на екипа от много добри треньори и учители.

Източник: www.pzdnes.com

Подобни публикации

Back to top button