Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

За празника на града: Откриха „Пролетния салон“ на ДПХ в галерия „Георги Машев“

Трима художници – Леон Бабачев, Петър Бажлеков и Мария Тодорина са тазгодишните носители на наградата на Община Пазарджик, с която за принос и постижения се отличават автори от Дружеството на пазарджишките художници. Наградите връчи зам.-кметът г-жа Ичева.

По традиция „Пролетния салон“ показва най-новите творби на местните живописци. Изложбата е експонирана в галерията на дружеството „Георги Машев“ и може да бъде посетена до четвърти юни.

Картините и малките пластики са отново на много високо ниво и са прецизно подбрани от ръководството на ДПХ в лицето на Маргарита Иванова. Тя откри вернисажа като подчерта, че с течение на времето художниците стават все по-добри и картините им отразяват духовното развитие на своите създатели. Радостно е и това, че в дружеството членуват млади хора, които черпят от опита на своите колеги и допринасят със собственото си светоусещане за дообогатяването на общата визия на изложбата.

Източник: www.pzdnes.com

Подобни публикации

Back to top button