Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Правителството реши да бъде открито почетно консулство на Република България в Палермо

Министерският съвет прие решение за откриване на консулство, ръководено от почетно (нещатно) консулско длъжностно лице и за назначаване на г-н Фабио Джинопрели, италиански гражданин, за почетно (нещатно) консулско длъжностно лице на Република България в Италианска република, със седалище в гр. Палермо и консулски окръг, обхващащ територията на провинциите Палермо, Трапани, Агридженто и Калтанисета в област Сицилия.

Г-н Фабио Джинопрели е лекар по професия, има отлични контакти в регионалните и областни институции на Сицилия и се ползва с много добро име в обществото. Назначаването на д-р Фабио Джинопрели за почетно (нещатно) консулско длъжностно лице на България в Италия ще допринесе за задълбочаване на сътрудничеството във всички области от взаимен интерес – развитие на търговията и насърчаване на бизнеса между двете страни, привличане на нови инвестиции и туристи.

Назначаването на почетен консул на Република България в гр. Палермо ще има положителен ефект върху развитието на политическите връзки между България и Италия както за активизиране на обмена в областта на културата, така и за засилване на взаимодействието с българската общност в област Сицилия.

Изтоник: www.pzdnes.com

Подобни публикации

Back to top button