Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ПолитикаТОП новини
Популярно

Областният управител на Пазарджик Трендафил Величков подава оставка

Областният управител на Пазарджик Трендафил Величков подава оставка. Това обяви той на страницата си във фейсбук.

В писмо до министър-председателя акад. Николай Денков се казва:

„Моля на първото за тази седмица заседание на Министерския съвет да внесете и приемете оставката ми като областен управител на област с административен център град Пазарджик.

Мотивите ми са продиктувани от разбиранията ми за политика и политически процес.
За повече от двадесет години обществена и политическа дейност знам, че политика се прави с чиста идеология, морал, кауза и екип.

Не считам, че политическите ми разбирания, идеологията, каузите в които вярвам и за които работя, както и моралът ми, имат нещо общо с Вашите и тези на политическите партии, които представлявате! Нещо повече – диаметрално противоположни са.

Считам, че е невъзможно да продължа да изпълнявам задълженията си по закон, като член и ръководител на политически кабинет, провеждащ държавната политика в областта, в изпълнение на поставени стратегически цели и приоритети от програмата на председателствания от Вас Министерски съвет. Редно е да натоварите с тази задача човек, близък до Вашата идеология и споделящ Вашите възгледи.”
Областният управител в оставка използвам случая да изрази благодарността си към Президента на Република България, Гълъб Донев и ръководения от него екип на Министерски съвет, както и за доверието. Той благодари и на кметовете на общини, общинските съветници, служителите в държавната и общински администрации, доброволците и гражданите на област Пазарджик, “с които заедно постигнахме много и в този, за мен втори, мандат на областен управител”. Величков казва, че остава с уважение, надява се молбата му да бъде уважена незабавно и пожелава “да опазите Родината мирна, демократична и горда”.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button