Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниСпорт
Популярно

Любослав Пенев остава начело на Хебър и през новия сезон

Любослав Пенев остава старши треньор на ФК Хебър 1918 (Пазарджик). Това бе обявено на съвместна пресконференция на стадион “Георги Бенковски” на кмета на Пазарджик  Тодор Попов, Елизар Спасов, председател на Управителния съвет на футболния отбор и Пенев.

“Целите ни си остават високи, трябва да надграждаме и следващата година трябва да отидем минимум едно ниво нагоре”, каза Любослав Пенев.

Той обяви, че предстоят преговори с футболисти за евентуални трансфери в отбора. На този етап остават играчите, които имат действащи договори, а с тези, на които са изтекли, предстои евентулално предоговаряне.

“Ще направим и нова селекция, но в никакъв случай това няма да стане лесно и бързо”, добави Пенев.

Старши треньорът на Хебър посочи, че е изненадан от краткия срок до началото на новия шампионат. По думите му всички стадиони имат осветление и не би било проблем първенството да започне малко по-късно. Проблем заради кратката пауза е от малко повече от месец, че футболистите и треньорите ще имат много малко време за почивка и възстановяване, както и за селекция.

Пенев обяви, че вече има набелязани футболисти, които да бъдат привлечени в отбора, но отказа да посочи конкретни имена. Подготовката на състезателите започва още през следващата седмица в Пазарджик, след което ще продължи с лагер в Банско.

Елизар Спасов коментира, че оставането на Пенев на поста е въпрос, който се е решил за “броени минути”.

“За новия сезон очакваме по-висока конкуренция, както от другите отбори, така и в нашия отбор. Целта ни е да сме максимално далече от “горещата зона”, но по-важното е хората да се върнат на стадиона и да стават свидели на хубав, атакуващ футбол и отборът да им доставя радост”, каза още шефът на Хебър.

Градоначалникът Тодор Попов пък изтъкна, че Хебър се нуждае от човек с експертиза, със самочувствие и визия за футбол, какъвто е Любослав Пенев.

“Той е добре дошъл тук, докато самият той има желание, добави Попов. Искаме отборът ни да играе добър футбол с млади и предимно български футболисти”, подчерта кметът на Пазарджик.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button