Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Кино под звездите: От 28 до 30 юни ви очакваме на първото за града ни гостуване на София Филм Фест

От 28 до 30 юни ви очакваме на първото за града ни гостуване на София Филм Фест. Fткриваме с носителя на Наградата на публиката на 28-ия СФФ „Защото обичам лошото време“.  Очакват ви три филмови вечери на открито в чудния парк „Градините на света“. Входът е СВОБОДЕН! 

ПРОГРАМА
28 юни (петък), 21:00 ч.
„ЗАЩОТО ОБИЧАМ ЛОШОТО ВРЕМЕ“

Това е пълнометражен дебют на сценаристката и режисьор Яна Лекарска. Неда Спасова и Владимир Михайлов са в ролите на главните герои в тази история – двамата се срещат отново след 20 години в един дъждовен пролетен ден в крайморското градче, където са прекар¬вали лятото като деца, и заедно преоткриват миналото, което може би ще про¬мени бъдещето им.
Специален гост на публиката в Пазарджик ще бъде актрисата Елени Декидис, за да представи лично филма!

29 юни (събота), 21:00 ч.
„РЕЙНСКО ЗЛАТО“

На 29 юни (събота) в 21:00 часа ще прожектираме „РЕЙНСКО ЗЛАТО“ на световноизвестния режисьор Фатих Акин. Съдбата на Хатар, един от най-прочутите рапъри в целия немскоговорящ свят, издал шест студийни албума, продадени в многохиляден тираж, е в основата на филмовата история, по мотиви на автобиографичния роман на рапъра „Всичко или нищо: Светът ни принадлежи“ („All or nothing: We say the world belongs to you“). Емигрантският живот в Германия предлага много възможности, но и препятствия – Живар Хаджаби се издига от дребен престъпник до сериозен дилър на наркотици. След изчезването на една пратка, прочутият обир на злато е организиран с цел изчистване дълговете към картела

30 юни (неделя), 21:00 ч.
„ПРИСИЛА“

Програмата продължава в 21:00 часа с хитовия нов филм на режисьорката София Копола „ПРИСИЛА“. С престижната награда „Купа Волпи“ за най-добра актриса, присъдена на изящната Кейли Спейни, творбата на Копола фокусира интереса на киноманите още от Венеция, където получи номинация за „Златен лъв“. Режисьорката създава сценария по биографията „Elvis and Me“ с благословията на Присила Пресли и съавторката на книгата Сандра Хармън, като в центъра на историята е невинното и чаровно младо момиче, в което се влюбва легендарния и неустоим Елвис. Тази предизвикателна роля е поверена на един от най-търсените млади актьори – Джейкъб Елорди. През гледната точка на любимата на Елвис, Копола разказва за непознатата страна на един велик американски мит.

При лошо време прожекциите ще бъдат в зала „Маестро Георги Атанасов“.

Подобни публикации

Back to top button