Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Инспекцията по труда проверява Медицински център “Велинград- 2017” за неизплатени трудови възнаграждения

Изпълнителна агенция “Главна инспекция по труда” започна проверка в Медицински център “Велинград – 2017” заради неизплатени трудови възнаграждения. Екип от инспектори по труда от Дирекция “Инспекция по труда” – Пазарджик е изпратен веднага на място, каза за БТА директорът на местната инспекция Димитър Търпов.

В проверката участват още управителят на Центъра и представители на синдикалната организация на Конфедерацията на независимите синдикати в България. Към момента е установено, че всички служители са с неизплатени трудови възнаграждения за месец декември 2023 г. и януари 2024 г.

Управителят очаква трудовите възнаграждения за горепосочения период да бъдат изплатени да края на тази седмица, посочи още Търпов.

Темата за ситуацията в медицинския център във Велинград днес беше коментирана и от представители на ПП “Възраждане” на пресконференция в БТА- Пазарджик.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button