Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Честността на вота е без алтернатива, опитите за купуване на гласове ще срещнат нашата категорична съпротива, заяви Димитър Главчев

Честността на вота е без алтернатива, затова опитите за купуване на гласове и за опорочаване на изборите по какъвто и да е друг начин ще срещнат нашата категорична съпротива. Това заяви служебният премиер Димитър Главчев в началото на първото заседание на новоназначеното служебно правителство.

„С първото заседание на Министерския съвет стартираме интензивната подготовка на честни и свободни избори на 9 юни. Като служебен кабинет това е наш първи приоритет и ще го реализираме стриктно, спазвайки Конституцията и законите на страната, в тясна координация с Централната избирателна комисия“, посочи Главчев.

„Служебният кабинет подготвя изборите, но не участва в тях“, каза още служебният премиер.

Главчев припомни, че предстои предизборна кампания, която, по думите му, се очаква да бъде „меко казано напрегната“. „В тази ситуация се очаква да останем хладнокръвни от първия до последния ден на това правителство. В действията си ще се водим от законите, здравия разум и от интересите на българските граждани. Освен подготовката на изборите, ще се фокусираме и върху решаването на неотложни въпроси и проблеми в различните сфери от обществения живот. Държавата няма режим на изчакване. Неотклонно ще сме на работното си място, за да гарантираме спокойната и ефективна работа на институциите в изпълнителната власт“, посочи Димитър Главчев.

„Предстои ни мандат, в който съм убеден, че ще свършим много работа в интерес на хората“, каза служебният премиер. Главчев пожела успех и ползотворна работа на министрите от служебното правителство.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button