Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Консултациите за състава на Районната избирателна комисия в Пазарджик са насрочени за 14 април

Във връзка с изготвяне на предложение за назначаване на Районна избирателна комисия (РИК) в Пазарджик за организиране и провеждане на насрочените на 9 юни избори за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители в 13-и Многомандатен избирателен район – Пазарджик, областният управител на Пазарджик Валентина Кайтазова издаде заповед, с която насрочи консултации между политическите партии и коалиции. Това се съобщава на официалната страница на областната администрация.

Консултациите ще са на 14 април, от 11:00 часа, в Областна администрация – Пазарджик. Те са публични и ще бъдат излъчвани на живо във фейсбук страницата на Областната администрация.

Поканени за участие в консултациите са представители на парламентарно представените партии и коалиции.

Участващите в консултациите трябва да представят писмени предложения по състава на РИК-Пазарджик и всички останали документи, посочени в Изборния кодекс и решенията на Централната избирателна комисия относно реда и условията за провеждане на консултациите.

Заповедта на Областния управител е публикувана на официалната страница на Областната администрация в Пазарджик.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button