Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Движението на българските майки организира Великденски базар в петък и събота

Фондация „Движение на българските майки“ – гр.Пазарджик има удоволствието да организира и да Ви покани на 21-ви Великденски благотворителен базар 2024г. в гр. Пазарджик на 26 и 27 април 2024 г. от 9 до 19 часа на площад „К.Величков” (ТОРТАТА – вдясно от вратите на Исторически музей), съобщи председателят на ДБМ – звено Пазарджик – Лилия Кондева.

Във връзка с желанието ни да развиваме и подпомогнем повече деца, настанени в детски домове, и тяхното социално развитие, ние за пореден път организираме Великденски щанд-базар. С всеки следващ базар ние виждаме все повече хора, отворени към идеята да помогнат да отделят и за другите от своите средства. Все повече деца се включват в инициативата. И тази година сме предвидили за всички добри хора сърчица с надпис „Добро сърце”, както и грамота за Дарител. Ще има и кутия за събиране на средства.

На базара ще бъдат изложени и ще се продават само ръчно изработени сувенири! На щанда ще видите рисувани яйца, кошнички, картички, гоблени, великденски поставки, картини, плетива, великденски венци, декупаж, квилинг и много други.

Средствата от базара ще бъдат изразходвани за актуалните ни програми:

– Спорт за здраве – Посещение на плувен басейн, тренировки по футбол и художествена гимнастика за рехабилитация на деца, настанени в ЦНСТДМ с увреждания и ЦНСТ гр.Пазарджик, 2

– Дари обяд – осигуряване на топъл обяд за деца в неравностойно положение, учащи в начални и основни училища в Община Пазарджик..

– Ежегодно даряваме част от събраната сума от базара на дете от област Пазарджик, което се нуждае от лечение.

– ПРИЕМИ МЕ – всяко дете у Дома, не в ДОМ” – която е насочена в посока ПРИЕМНА ГРИЖА, и е в сътрудничество с работещият проект на Община Пазарджик „И аз имам семейство”. Надяваме се да ни уважите с присъствието и подкрепата си, както всяка година!

Благодарим предварително!

Подобни публикации

Back to top button